Un Nadal més, durant les properes festes es disputarà a les instal·lacions del Club de Tenis Castellón un dels tornejos més emblemàtics d’aquest esport, fixe en el calendari nacional per a jugadors de totes les categories inferiors, el Torneig Ciutat de Castelló Trofeu Joma.

Unes dates en les que a més els jugadors absoluts també disputaran al CTC el Trofeu Diputació Ciutat de Castelló absolut.

El 26 de desembre es jugarà la primera ronda dels dos tornejos, en la qual es preveu que participen al voltant de 300 jugadors dels clubs de la Comunitat Valenciana i de molts altres punts d’Espanya, de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i absolut, tant masculí com femení.

Es preveu una gran activitat a les pistes del CTC, amb prop de 100 partits cada dia durant les primeres jornades.

Nombrosos aficionats al tenis podran gaudir durant tota la setmana al CTC i sens dubte hi haurà un gran ambient el dia de les finals, les quals com cada edició es disputaran el darrer dia de l’any, el 31 de desembre, de matí.

Aquest tradicional torneig serveix d’aparador per a les joves promeses nacionals degut al gran nivell que tenen tots els participants, des dels més menuts fins als jugadors de categoria absoluta, que segur que oferiran un gran espectacle al nombrós públic assistent.