Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo et porten la promoció Viatja amb el Villarreal CF, amb la qual un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat poden formar part de l’expedició grogueta als diversos estadis de futbol de tota la geografia nacional.

Per a optar a guanyar aquest viatge només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club groguet, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre tipus d’esport.

Per a participar només has d’enviar des del teu mòbil, per whatsap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal CF a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta i un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villareal CF en un dels seus pròxims partits de lliga a domicili.

A més, també es sortejaran de manera periòdica samarretes i balons signats per tots els jugadors del primer equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els seguidors del Villarreal CF, que ara poden ser teus d’una manera molt fàcil, només amb que tingues un poc de sort.

Així que ja ho saps, no esperes més i envia’ns ja les teus fotografies per a poder tindre opcions d’aconseguir aquestos regals tan especials. Recorda que la temporada de Lliga a Primera Divissió ja s’acosta a la seua fi, així que dona’t pressa si vols prendre part en els darrers sortejos d’aquesta promoció. Encara tens moltes possibilitats d’aconseguir un regal inoblidable i de conéixer als teus cracks de futbol favorits. Que tingues molta sort!