Castellón continua demostrant que compta amb una base extraòrdinaria en vòlei, que no deixa de donar alegries als aficionats.

La selecció cadet valenciana acaba de proclamarse campiona d’Espanya, després de guanyar en la final a Illes Balears per 0-3 (26-28, 20-25 y 23-25). L’equip valencià està capitanejat pel jugador del CV Mediterráneo Santiago Vives, i en ell juguen sis components del CV L’Illa-Grau: Juan Francisco Frías, Robert Penisoara, Alexandru Scarlat, Paco Barranco, Álvaro Mateu i Emilio Ferrández.

Aquests joves són una autèntica ‘generació d’or’, ja que l’any passat també guanyaren el Nacional amb la selecció valenciana infantil, i a més quedaren campions d’Espanya per equips amb el CV L’Illa-Grau a Castelló. A diferència de Vives, que és cadet de segón any, tots són cadets de primer any, així que poden repetir títol.

A més, el jugador del CV Mediterráneo Brian Galvis ha estat subcampió amb la selecció valenciana infantil masculina, mentre que Lara Ribes, del CV L’Illa-Grau, ha sigut setena amb la infantil femenina. H