+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

producció sostenible

El Consell aprova crear la plataforma ‘Qualiment’

 

R. D.
10/01/2018

El comité de seguiment del Consell per a l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent (RIS3) de la Comunitat Valenciana ha aprovat per unanimitat la creació de la plataforma tecnològica o lab agroalimentària Qualiment, proposta per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

La plataforma tecnològica Qualiment sorgix amb l’objectiu de reforçar a la Comunitat Valenciana com referent en la producció sostenible d’aliments saludables i de qualitat, tenint en compte factors econòmics, mediambientals i un ús adequat dels recursos naturals. De fet, la producció d’aliments sostenibles, segurs, saludables i de qualitat és un dels quatre eixos de la RIS3 valenciana.

La lab agroalimentària inicia el seu camí amb quatre entitats de les quatre hèlices de la innovació: empreses (Fedacova i Federació de Cooperatives Agroalimentaries de la Comunitat Valenciana); centres de coneixement (IVIA, AINIA, IATA i universitats públiques valencianes); societat, a través de les associacions de consumidors, i Administració (Direcció General de Desenvolupament Rural i PAC i Ivace).