Els amants del turisme rural continuen estant de sort. Els pròxims dies 14 i 15 de maig tornaran a disfrutar de la fira de turisme rural per excel·lència de la província de Castelló, la Fira Natural, que enguany celebra la seua tercera edició carregada de novetats, com és el canvi d’ubicació d’esta cita. Si en els dos anys anteriors el certamen tenia lloc en el recinte municipal de La Pèrgola, en esta ocasió l’acció es traslladarà al cor de la ciutat, a la cèntrica plaça de Les Aules.

Organitzada per l’agència Respira i Imagina Comunicació, amb la col·laboració d’Itinerantur, l’Ajuntament de Castelló i la Diputació Provincial, esta cita tornarà a canalitzar totes i cada una de les propostes dels consistoris i de les empreses de turisme rural i oci que aposten per donar a conéixer la riquesa cultural, paisatgística, monumental i gastronòmica que tanca les comarques de l’interior de Castelló.

Si l’any passat es van superar les tres mil visites, en el nou escenari es propiciarà una major proximitat i relació amb el visitant d’esta fira centrada en el turisme de proximitat i en les activitats d’oci i aventura que es poden trobar en els municipis i en la geografia de la nostra província.

Amb un total de 24 expositors, dividits entre institucions, ajuntaments i entitats privades, l’organització ha previst una completa programació d’activitats com a xarrades a càrrec d’especialistes en les distintes facetes de la fira --com José Manuel Edo, Nando Falomir, Germà Peris, Mayte Botella, Chema Rabasa...--, tastos de productes de Castelló, una observació solar i tallers sobre ecologia i agroalimentació a càrrec de Miriam Mestre, entre altres. Els municipis que participaran enguany són l’Alcúdia de Veo, Atzeneta, Benafigos, Castelló, Morella, Sant Jordi, Suera, Tírig i Vistabella, a més del pavelló de la Diputació. Així mateix, estaran presents en Natural amb les seues propostes turístiques empreses com Arrels Mil·leràries, Naturalesa en Família, La Saria Turisme, Multiaventura Temps Actiu, El Mangranar, Itinerantur, Viunatura, Aguacas, Isanbeer, Ruta de Sabors, Estraperlo, Museu del Carme i Gurmet del Maestrat. H

Tallers agroalimentaris, mostres etnològiques, taules rodones i molt més