+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

La rueda

22-M: per la dignitat

 

22-M: per la dignitat -

Albiol
18/03/2014

Un fantasma recorre l’Estat espanyol: el de la dignitat, i avança amb un destí: Madrid. Totes les forces de la rància Espanya s’han aliat, els governs corruptes, els poders financers, la monarquia borbònica, en una croada contra ell.

Contra aquest fantasma val tot, des de lleis repressives pròpies de la dictadura o enormes campanyes de difamació de la premsa afí al règim, fins càrregues policials, pallisses i bales de goma. D’aquest fet es desprenen dues coses, que els moviments ciutadans de protesta ja han sigut reconeguts pel sistema com a tindre en compte; i dos, que ha arribat l’hora de plantar cara obertament, de manera unitària, sense embuts i circumloquis, a aquest sistema oligàrquic heretat.

I ho estem fent. Des del diumenge 9 de març, dels quatre punts cardinals, columnes de ciutadans i ciutadanes, treballadors i treballadores, avancen amb pas ferm cap a Madrid, amb la intenció de fer front a l’explotació i l’opressió d’unes elits que volen oferir al poble com a sacrifici al seu déu del lliure mercat. No els veureu als telediaris, però hi estan. Perquè ens poden arravatar les nostres llars, treballs, estalvis, però la dignitat és solament nostra.

Columnes que avanceu per tot l’Estat, ciutadans i ciutadanes indignats amb la injustícia, uniu-vos, el 22 de març a Madrid, en una gran concentració de dignitat, que ni tan sols aquest govern cec i sord al seu poble podrà obviar. Teniu tot un món per guanyar i solament cadenes que perdre! H

*Diputada autonómica d’EUPV

   
2 Comentarios
02

Por Buf, quina soflama més antiga. 8:58 - 18.03.2014

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Em sembla molt bé l'ànim de protesta. Ara bé, senyoreta, siga vosté una mica més moderna i no faça soflames del segle XIX. No li han ensenyat en la universitat que això de "columnes que avanceu..." ja ho deia Passionaria. Per favor, modernitze's vosté una mica, que neoromanticisme esquerrà és molt contraproduent. Atractaiu per a joves exaltats que els bull la sang, però molt poc racional. Si actua així a Europa farà riure. És un consell pel seu bé, em va una mica de vergonya llegir segons quines coses de gent progressista i moderna.

01

Por El Tio Quico 7:50 - 18.03.2014

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Como dijo el otro día un IAI@FLAUTA en Los Lunes al Sol . . . Nos están quitando el trabajo, la Sanidad, la Educación, las libertades. Nos están quitando tantas cosas, que incluso nos están quitando el MIEDO.