+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

25 anys de Museu

 

David García Pérez David García Pérez
16/06/2020

El Museu de Medallística Enrique Giner commemora el seu 25 aniversari, per aquest motiu l’Ajuntament de Nules està treballant en un projecte cultural que es desenvoluparà al llarg de tot un any.

Així doncs, en els pròxims dotze mesos l’Ajuntament organitzarà una programació d’exposicions i d’activitats amb l’objectiu de posar en valor el llegat artístic que alberga el museu, gràcies a la confiança depositada en la seua vila natal per l’escultor i medallista Enrique Giner. A més, també es vol en aquest període obrir el museu a la investigació, la creativitat i la didàctica, a més d’afermar col·laboracions amb entitats i organismes públics i privats a tots els nivells. Per altra banda, es vol establir un marc de col·laboració amb centres docents, promoure activitats que impulsen la creativitat artística, la conservació i la investigació d’aquest patrimoni llegat.

No obstant això, la Regidoria de Museus ha obert una bústia de suggeriments per a recollir idees i projectes que puguen emmarcar-se en el projecte cultural del 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner, per tant les persones interessades poden aportar les seues iniciatives mitjançant l’adreça museu@nules.es.

El Museu de Medallística Enrique Giner va nàixer l’any 1995 dedicat inicialment i de manera monogràfica a l’art de la medalla. En l’actualitat compta en el seu fons amb una important col·lecció d’escultura i obra. Gràcies a totes les persones que ho varen fer possible.

*Alcalde de Nules