El 26 de maig tornem a votar i, per molt que alguns s’encaboten, no es tracta d’una segona volta. El proper 26M el que triem és qui volem que governe els nostres ajuntaments, les institucions més properes a la ciutadania, i qui volem que ens represente a Europa, una institució que, encara que semble que està molt lluny, les seues decisions marquen el nostre dia a dia.

Per poder decidir quin és el millor vot per a nosaltres, qui és qui millor ens representarà i que més treballarà per aconseguir fer de Castelló la ciutat que volem, crec que és important tirar la vista enrere, mirar com estàvem fa quatre anys i com està la nostra ciutat ara i, la veritat, el balanç d’aquests quatre anys que porta Compromís governant l’Ajuntament de Castelló és més que positiu. En aquests quatre anys els canvis han estat molts i, a parer meu, tots a millor. Les escoles estan més cuidades i més actives que mai. La cultura ha gaudit d’un canvi radical en tots els sentits, s’està programant més que mai, en criteri, amb varietat i en tota la ciutat. El nostre patrimoni mai havia estat tan ben cuidat. De la mà de Verònica Ruiz, i amb l’ajuda de la Conselleria de Marzà, hem recuperat Vinamargo i el refugi antiaeri, hem inaugurat el centre d’interpretació del Castell Vell, hem engegat el MUCC, que està cridat a ser el projecte cultural més ambiciós que ha tingut mai Castelló. Però no ens hem parat ací. El transport públic ha millorat i estem batent rècords en el nombre de passatgers com també en el nombre d’usuaris del Bicicas. La participació ciutadana és una realitat.

Castelló és ara una ciutat molt més acollidora, integradora, amable amb la seua gent i qui ens visita, que fa quatre anys però, encara ens falta molt per fer. I aquest canvi, l’ha de continuar liderant Compromís. Perquè Compromís som l’única força política que garantim que Castelló tindrà un govern de progrés, transformador, valent, honrat,

És per això que vos demane que estos dies vos prengueu un moment i penseu qui farà la ciutat en la qual voleu viure. Jo tinc clar que no és una segona volta i vull que governe ací Compromís.

*Candidat de Compromís per Castelló