+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

La rueda

#AcíCompromís

 

PAU Sancho
14/05/2019

El 26 de maig tornem a votar i, per molt que alguns s’encaboten, no es tracta d’una segona volta. El proper 26M el que triem és qui volem que governe els nostres ajuntaments, les institucions més properes a la ciutadania, i qui volem que ens represente a Europa, una institució que, encara que semble que està molt lluny, les seues decisions marquen el nostre dia a dia.

Per poder decidir quin és el millor vot per a nosaltres, qui és qui millor ens representarà i que més treballarà per aconseguir fer de Castelló la ciutat que volem, crec que és important tirar la vista enrere, mirar com estàvem fa quatre anys i com està la nostra ciutat ara i, la veritat, el balanç d’aquests quatre anys que porta Compromís governant l’Ajuntament de Castelló és més que positiu. En aquests quatre anys els canvis han estat molts i, a parer meu, tots a millor. Les escoles estan més cuidades i més actives que mai. La cultura ha gaudit d’un canvi radical en tots els sentits, s’està programant més que mai, en criteri, amb varietat i en tota la ciutat. El nostre patrimoni mai havia estat tan ben cuidat. De la mà de Verònica Ruiz, i amb l’ajuda de la Conselleria de Marzà, hem recuperat Vinamargo i el refugi antiaeri, hem inaugurat el centre d’interpretació del Castell Vell, hem engegat el MUCC, que està cridat a ser el projecte cultural més ambiciós que ha tingut mai Castelló. Però no ens hem parat ací. El transport públic ha millorat i estem batent rècords en el nombre de passatgers com també en el nombre d’usuaris del Bicicas. La participació ciutadana és una realitat.

Castelló és ara una ciutat molt més acollidora, integradora, amable amb la seua gent i qui ens visita, que fa quatre anys però, encara ens falta molt per fer. I aquest canvi, l’ha de continuar liderant Compromís. Perquè Compromís som l’única força política que garantim que Castelló tindrà un govern de progrés, transformador, valent, honrat,

És per això que vos demane que estos dies vos prengueu un moment i penseu qui farà la ciutat en la qual voleu viure. Jo tinc clar que no és una segona volta i vull que governe ací Compromís.

*Candidat de Compromís per Castelló

  Buscar tiempo en otra localidad

   
   
  1 Comentario
  01

  Por Micalet 10:48 - 14.05.2019

  DENUNCIA ESTE COMENTARIO

  Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

  Vosotros como partido catalanista no teneis ninguna legitimidad para revindicar nada. Vosotros lo que tenias que hacer es presentarse a las eleccones en cataluña. Sois la escoria de la politica y como fiel reflejo la "cagona Solis". Vaya personajes mas avominables. Espero que no os vote ni la familia.