El CIS ha confirmat que és possible un Govern fort a Espanya liderat pel PSOE, si ens mobilitzem i convencem als nostres veïns i veïnes perquè voten diumenge que ve 10 de novembre.

Estem molt prop de posar fi al bloqueig i consolidar el canvi iniciat a Espanya després de la victòria electoral del passat 28A. Hem d’aconseguir concentrar tota les forces en el PSOE perquè, ARA SÍ, Espanya comence el dia 11 de novembre amb un govern progressista, fort, unit i estable.

I per això demane als indecisos i les indecises que siguen conscients que el seu vot és important per a tenir un horitzó d’estabilitat al nostre país.

Encara que entenc el cansament i els dubtes de la ciutadania quant al valor del seu vot el 10N, considere que entre tots i totes hem de ser capaços de trencar el bloqueig de govern, un bloqueig que només el pot rompre el PSOE, l’única força que té un projecte polític, té equip i presència territorial per a vertebrar el nostre país.

Si volem que Espanya avance, que tinga un govern fort, progressista, coherent i estable per a fer front a les amenaces i desafiaments als quals s’enfronta Espanya, la ciutadania ha de decantar-se per un projecte comú, per triar obrir un temps nou, i per preferir emprendre un projecte de país compartit.

Perquè els socialistes continuem advocant per una Espanya en la qual desaparega la pobresa infantil; alliberada de les emissions de carboni; sense bretxa salarial entre homes i dones; en la qual els assassinats per violència de gènere desapareguen; i amb un SMI del 70% del salari mig nacional.

I TAMBÉ defenssem una Espanya amb salaris dignes i treballs estables; bolcada en l’educació, la ciència, la cultura i la investigació; amb pensions segures i revaloritzades; en la qual Catalunya haja superat la seua crisi de convivència; que reivindique amb orgull la seua memòria democràtica; i en la qual s’exercite sense excepcions el dret constitucional a un habitatge digne, o amb una Sanitat Pública de la qual ens sentim orgullosos.

I continuem apostant per un país en el qual l’exhumació del dictador Francisco Franco es perceba com una victòria de l’Espanya democràtica que construïm fa 40 anys, fruit del perdó però no de l’oblit, i què siga un exemple per al món, de Reparació, Justícia, Dignitat i Memòria, i en definitiva d’enfortiment de la democràcia.

NO US OBLIDEU que la lluita per la justícia social, la solidaritat i la igualtat són el llegat dels primers 140 anys de PSOE i el que inspira al partit per a continuar avançant amb la mateixa convicció, sempre mirant cap avant, cap al futur.

I ara és el moment de tenir un Govern fort, progressista i estable per a tots els espanyols. ARA SÍ.

*Alcaldessa de Borriana