Han passat uns dies des dels decebedors resultats que vam aconseguir el darrer diumenge a Cabanes. Han estat uns dies en els quals he pensat moltíssim en allò que ha passat. Li he donat voltes i més voltes pensant el perquè vam perdre un regidor respecte al 2015. Sempre hem pensat (i no anàvem errats del tot) que a un poble es vota en clau municipal, i en un percentatge important, així és. Però en aquestes eleccions, un conjunt de circumstàncies han donat la majoria al PSPV. Enhorabona, però pense que les majories no són bones, d’alguna manera t’aparten de la realitat encara que siga de manera inconscient. El PSOE, tant en l’àmbit estatal com en el nacional, està en línia ascendent, i a Cabanes no ha sigut diferent. La caiguda de la dreta també ha propiciat que passara, mai en la història de Cabanes s’han aconseguit uns resultats per a l’esquerra de 9 regidors a 2. Veurem...

Un altre factor no menys important és que no sóc natural de Cabanes, i això també pesa. Però pense que independentment del lloc de procedència de cadascú, el que conta és el sentiment de pertinença, les ganes de treballar, aportar i identificar-te en un poble que no és el teu, però que és el que tan fet estimar després de viure més d’una dècada.

Ara tinc quatre anys al davant per a demostrar tot el que puc aportar a Cabanes, el poble de la meua parella, de les meues filles i el meu també. El poble pel que he fet un pas endavant i he volgut participar d’una vida política que poques vegades et porta alegries i sí moltes crítiques i algunes decepcions. En aquesta darrera legislatura són moltes les coses bones que s’han fet des de les regidories controlades per Units; el poble ha fet un salt qualitatiu important i és per això que no ens mereixíem perdre un regidor. Sols ens queda treballar des de l’oposició per continuar apostant per eixe Cabanes que volem, un poble valent que siga tot un referent a la nostra comarca.

*Candidat d’Units pel Poble-Compromís a Cabanes