+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Tribuna

Cap a l’Alcora del segle XXI

 

VÍCTOR Garcia
06/04/2017

Si estem ací- al capdavant de la política municipal de l’Alcora és únicament per a treballar pel nostre poble i millorar la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns.

La deteriorada imatge de la classe política, el descrèdit motivat per tants casos de corrupció, fraus i abusos fa pràcticament necessari destacar el que és (o hauria de ser) obvi.

Com sol dir-se, obres són amors, i tenim a les nostres mans els instruments necessaris per demostrar-ho. És, precisament, el que estem fent des de fa quasi dos anys: evidenciar la nostra il·lusió, les nostres ganes de treballar, la nostra capacitat, i per què no dir-ho, la nostra valentia per tal d’afrontar grans reptes que fins ara cap govern s’havia atrevit a realitzar.

Sense anar més lluny, esta setmana conclourà un dels projectes urbanístics més importants dels escomesos a l’Alcora en les últimes dues dècades. Important en envergadura i important, sobretot, pel que fa a la gran millora que suposarà per al benestar dels veïns i veïnes, eixa millora de la qualitat de vida a la qual feia referència al principi.

S’han remodelat dues places, la de l’Ajuntament i la del Convent, i dos carrers principals, Sant Francesc i Arquebisbe Gash. Estos vials han passat de tenir unes voreres estretíssimes, en les quals només cabia un vianant, i amb prou faenes --és fàcil imaginar amb açò les dificultats a les quals s’enfrontaven a diari les persones amb mobilitat reduïda, carrets de bebè, carros de la compra...-- a unes voreres àmplies en les quals poder transitar tot el món, sense cap tipus de problema.

Anteriorment, per poder caminar per estes mini voreres, era pràcticament necessari envair la calçada, amb el conseqüent perill que comportava.

Eixa és la nostra filosofia urbanística com a govern: carrers i espais sostenibles, segurs, accessibles... un urbanisme amable, pensat per a les persones, en el qual poder passejar tranquil·lament, sense obstacles... per a ningú. Molt fet i molt per fer en este sentit. La nostra finalitat: donar el gran pas cap a eixa ciutat que l’Alcora mereix ser, cap a l’Alcora del segle XXI.

*Alcalde de l’Alcora

 
 
1 Comentario
01

Por vicentboschipaus 8:34 - 06.04.2017

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Espera que les voreres no siguen utilitzades per aturar-se i comprar el que es ven per aquesta zona. Jo sols demana que el carrer de Madrid, no tingue voreres com la resta dels carrer de la zona on hi és ubicat. I també, per als caminats i ciclistes, una passarel·la a l'Assut, com les que hi ha a Llucena i Figueroles; a banda de que tenen pistes de formigó pel llit del nostre riu.