Agost és un mes complicat per a certs treballs, el mes de descans per a molts treballadors, que no tots. Les altes temperatures, les esperades vacances d’estiu, les últimes setmanes de vacances dels xiquets i xiquetes fan del mes d’agost el mes de descans.

Castelló ha demostrat que no descansa ni a l’agost. Fa unes setmanes escrivia en aquesta mateixa columna sobre les obres de la ciutat i els seus imprevistos; parlàvem que els ratpenats de Castàlia i de les arrels de la Panderola havien provocat un retràs en les obres ja iniciades.

Com molts sabreu, aquest divendres es rebran les obres ja finalitzades de Castàlia en les que s’han invertit prop de 500.000 €. Aquestes obres han consistit en la renovació de les graderies dels gols, la reparació d’elements estructurals i intervencions en l’enllumenat d’emergència i la il·luminació. Aquestes són les obres que més diners han gastat en l’estadi municipal i que posen a l’Acord de Fadrell a primera línia de les actuacions d’aquest equip municipal, complir amb la paraula donada. Es per això necessari seguir avançant amb el club amb una bona relació per tal d’arribar a un acord en el conveni d’autorització d’ús o concessió al Club Esportiu Castelló que a dia de hui, com molts de vostès saben, no existeix.

Aquesta primera fase d’obres ha aconseguit posar a Castàlia com a nou reclam turístic per a Castelló. Ajuntament, Club i la Real Federació Española de Futbol han arribat a un acord de col·laboració per tal que Castàlia celebre el proper dia 10 de setembre un partit amistós de la Selecció Española sub-21, recent campiona d’Europa, amb la Selecció de Montenegro. S’estima que aquest esdeveniment generarà un impacte econòmic important a la ciutat de Castelló, tant en restauració com en allotjament.

Aquest fet mostra, una vegada més, la bona sintonia del club amb el govern municipal que ha de seguir avançant cap a una regularització de l’estadi municipal. No podem seguir amb un acord en precari que dura ja dos anys; hem d’arribar a un acord que ens permeta un enteniment pel bon ús i manteniment de l’estadi municipal.

Venen bons mesos per al club i per a la ciutat.

*Portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament de Castelló