+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Comencem de nou

 

SANTI Cortells
03/09/2017

Un any més tenim presents les nostres festes i tradicions, que per cert també han estat, en algun moment, innovacions. Per això, les tradicions també es poden construir per al futur, les fem possibles cada dia, col·laborant-hi i participant-ne. Tothom és responsable de la construcció de la nostra identitat, en cada acte en què participem, que sense les persones mai seria possible. És per això que cal estar sempre molt agraïts a la disponibilitat de tot el veïnat en participar i fer de les festes allò que són.

Renovar, canviar i encetar són accions que fem més sovint del que pensem, formen part de la vida diària. Un pastís no es menja si no s’enceta, ni un canvi és possible si et quedes on estàs. El poeta Miquel Martí i Pol deia aquella coneguda frase de «tot està per fer i tot és possible» en un ànim completament positiu i encoratjador. És ben cert que les dificultats són inequívocament presents, però mai ens poden aturar. Hem de fer, sempre, un nou pas endavant.

Personalment, és per a mi un repte molt gran i al mateix temps un honor formar part de la corporació municipal de Vila-real i treballar en les tasques de representació que ara se’m confien. És cert que el tren ja està en marxa i el record del meu predecesor, Pasqual Batalla, està encara en carn viva. Malgrat tot això és el meu desig i de la mateixa manera, la meua responsabilitat, posar tota la carn en la graella, esforçar-me i treballar en benefici de tothom.

Desitge ara que gaudim plegats d’aquestes festes de la Mare de Déu de Gràcia i que els millors valors formen part d’uns moments en què passem temps gaudint amb els nostres. Des de Compromís per Vila-real us desitge que ho passeu molt bé i que comencem de nou amb molt bon peu.

*Regidor de Normalització Lingüística de Compromís per Vila-real