+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Dades en la millora de la neteja

 

Dades en la millora de la neteja -

RAFA
Simó*

29/09/2016

La neteja viària és una de les principals demandes de la ciutadania, perquè una ciutat neta és sinònim de benestar, qualitat de vida, salut i satisfacció. En el govern municipal de l’Ajuntament de Castelló hem tingut clar des del primer moment la necessitat de recuperar les prestacions retallades pel PP en 2012.

I no solament pel que diem sinó pel que fem. Enfront de fotos malintencionades i campanyes orquestrades, nosaltres aportem dades objectives: augmentem en 1,5 milions l’aportació anual al servei de neteja i recollida de residus; tripliquem la freqüència global dels serveis recuperats en passar de 894 intervencions anuals a 2.949, actuacions que es notaran especialment en barris perifèrics que van ser els grans castigats amb la retallada; augmentem la plantilla en 31 persones més i incorporem 16 vehicles a la flota actual. Sempre podrem fotografiar un carrer una mica més brut, un paper en terra o una paperera trencada, però el compromís d’aquest govern per millorar els serveis públics és inqüestionable. Perquè millorem el servei de neteja en grups i urbanitzacions d’extraradi i el baldeig de carrers i perquè recuperem serveis que el PP va suprimir completament, com la neteja de zones d’oci nocturns els diumenges i festius; el fregat de voreres i zones per als vianants; la neteja intensiva de paviments o l’escombratge de repàs.

En 2012 el PP va suprimir la neteja de zones d’oci nocturn i ara es netejaran tots els diumenges i festius i el PP també va qualificar com a optimització reduir a dues vegades a l’any el baldeig en els barris perifèrics i ara arribarà a ser d’una vegada a la setmana segons zones. I açò són fets. I aixó són fets objectius, no percepcions subjectives. Els agrade o no.

*Regidor d’Ordenació del Territori i portaveu del Grup Municipal Socialista en Castelló

 
 
1 Comentario
01

Por Vicent Bosch i Paús 13:03 - 29.09.2016

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

I les zones d'oci nocturn paguen un plus més? Car les tasques i bars són els que generen la brutícia i com no, el soroll que no es veu però que fa molta nosa.