Tradició, compres, cultura, oci… l’Alcora ofereix aquest cap de setmana interessants propostes focalitzades en dues importants fires.

El dissabte i el diumenge se celebrarà la XIII Fira del Comerç, organitzada per l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora. El principal objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar al públic la gran qualitat i l’excel·lent servei i atenció que ofereixen els comerços locals. S’exposaran una gran varietat d’articles i serveis. També podrem gaudir d’activitats com animació infantil o música en directe.

I el diumenge arribarà puntual a la seua cita la tradicional Fira del Mussol, l’origen de la qual es remunta a temps ancestrals i s’explica per les típiques tendes que antany es concentraven a la localitat, on es venien mussols. A més de les parades, s’han programat diferents actes per tal de complementar i amenitzar la fira, entre d’altres, activitats infantils, exposicions, cercavila, música, ball... i per finalitzar, una xocolatada popular. Vull agrair la participació de les associacions locals: Alcorafunghi, Penya Motorista de l’Alcora, Grup de Danses Font d’Aixart, Colla Gegantera de l’Alcora, Rondalla de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Comte d’Aranda i l’Associació Cultural Dolçainers i Tabaleters l’Alcalatén.

A més d’aquestes dues fires, el dissabte tornaran els Dissabtes ALCinema. A les 17 hores es projectarà Atrapa la bandera, i a continuació, a les 19 hores, la pel·lícula Múltiple, al saló d’actes de l’Ajuntament.

I fins al pròxim dia 19 d’octubre, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament, romandrà oberta la mostra Xarxa, composta per l’obra d’artistes joves i internacionals, elles i ells són; Ana Beltrán, Sandra Vidales, María Larín, Adrián Feliu, Gabriela Buenrostro, Lucy in the sky, Sandra Vega, Mai Hidalgo i Pablo Castañeda. La temàtica que ha inspirat les seues obres són les xarxes socials i com aquestes afecten a les nostres relacions. Molt recomanable.

I la pròxima setmana ve també carregada d’activitats: inauguració de l’exposició Memòria i futur de Cristóbal Saborit, la III Fira Solidària del Llibre, Ultrasons, Tardor Cultural Infantil... Per propostes, no serà. Us espere a l’Alcora.

*Alcalde de l’Alcora