Després de quasi un mes governant, per fi hem pogut arribar a un acord en el passat ple amb part de l’oposició, concretament amb Veïns de Borriol i el Partit Popular, per portar avant l’organització i el règim d’indemnitzacions de l’Ajuntament. Som conscients que després d’obtindre sis regidors --al poble en som 13-- la situació és dura: ens trobem en minoria i no tenim la possibilitat de pactar. Estem convençuts que, malgrat esta situació, serem capaços de tirar avant un projecte de poble, i per això, hem d’arribar a acords puntuals amb l’oposició.

Borriol necessita una estabilitat perquè ja portem tres legislatures bloquejats. En temes com els pressupostos açò passa factura. Si alguna cosa ens caracteritza és la nostra predisposició a parlar i negociar. Ens reunirem les vegades que facen falta per a donar-li l’estabilitat que creiem que és fonamental per al desenvolupament del nostre municipi. Des d’ací vull donar la mà al Partit Popular, a Veïns de Borriol, a Ciutadans i al PSOE per arribar a l’enteniment necessari perquè, al cap i a la fi, tots eixim guanyant si fem de Borriol un poble millor.

Una cosa la tenim ben clara a Compromís i és que treballem amb tota la il·lusió del món. Ens esforçarem al màxim pel nostre poble. Estem preparats per a donar el millor que tenim. Per això, ens comprometem a deixar-nos la pell per la gent, per aconseguir un poble amb oportunitats, més just, solidari, feminista i sostenible. La principal finalitat és aconseguir millorar la vida a les persones i som conscients que l’Ajuntament és l’Administració més propera per al veïnat. La nostra intenció és que la gent el trobe al seu servei des del primer moment. Som el primer pas per facilitar la vida a totes i a tots. Mai dubtarem en estendre la mà i sempre l’acceptarem d’aquells que ens l’oferixen.

*Alcalde de Borriol