Hui faré la meua presentació com a candidat a l’alcaldia d’Onda i vull que les meues primeres paraules siguen d’agraïment a l’agrupació del PSPV-PSOE d’Onda i a la resta del partit socialista, per confiar en mi per encapçalar la llista a les eleccions municipals però també a la ciutadania i col·lectius d’Onda que durant estos mesos m’han animat a seguir endavant. Fa quatre anys les i els socialistes vam liderar un canvi a la nostra ciutat i hui podem afirmar que Onda ha millorat.

Han sigut quatre anys apassionants on a través del treball i esforç de cadascun dels que m’han acompanyat en aquesta aventura hem tornat a situar a Onda en el lloc que es mereix. Perquè sempre hem tingut un projecte seriós i compromès amb els veïns d’Onda i la nostra ciutat sempre ha mirat al futur quan el PSPV ha governat. Fa quatre anys vam entrar al govern municipal i, malgrat que algú vol obviar-ho, ens vam trobar un deute de més de 5 milions d’euros, un atur d’un 30%, les majors desigualtats socials existents i el que és pitjor, sense cap projecte de futur per a este poble. Això és el que ens va deixar el Partit Popular: Un solar. I sobre eixe solar, és on vam començar a treballar per revertir la situació.

Hem aconseguit que Onda millore, escoltant la gent, fent xicotetes actuacions per a incrementar la qualitat de vida, portant a terme una gestió econòmica responsable, reformant les infraestructures esportives i educatives, implicant a d’altres administracions en grans projectes com la millora del centre històric o aconseguint 5 milions d’Europa per a transformar la ciutat. En definitiva, hem situat a les persones en l’epicentre de les nostres polítiques, generant oportunitats i podem dir que el canvi a Onda ha funcionat comptant amb els joves però millorant el benestar dels més majors, sense deixar ningú al camí.

En aquell solar que ens va deixar el Partit Popular hem aconseguit assentar les bases d’un projecte sòlid de ciutat que mira cap al futur. Tenim per davant un futur apassionant amb projectes per a la majoria social de la nostra ciutat i per això vull tornar a ser l’alcalde de totes i tots els onders.

*Alcalde d’Onda