Comença el compte enrere. Hui arranca la campanya electoral per a les pròximes eleccions municipals, una campanya per a la qual els socialistes de l’Alcora hem triat l’eslògan que millor resumeix la nostra manera de fer i entendre la política: de tu a tu. Portem 4 anys gestionant l’Ajuntament, escoltant, dialogant, atenent, xafant el carrer, en contacte directe i permanent amb la ciutadania... En aquest temps hem emprés nombrosos projectes, actuacions de gran envergadura i xicotetes --però no menys importants-- obres de millora, hem incrementat els serveis, les activitats, hem governat amb responsabilitat, reduint el deute i complint els principals paràmetres econòmics…

També és veritat que ens han quedat moltes coses per fer, que ens haguera agradat arribar a molt més, però el temps és el que és i és necessari prioritzar actuacions.

No sabem el que passarà el 26 de maig però, el que sí puc dir amb total seguretat és que, tant els meus companys i companyes com jo, estem molt satisfets i amb la consciència molt tranquil·la per haver donat el màxim de nosaltres, per haver treballat amb la màxima intensitat, deixant-nos la pell… No sabem què passarà, però el que ens agradaria és seguir treballant pel nostre poble i continuar complint objectius. Tenim un gran projecte per a l’Alcora i tenim la garantia que ho és perquè és fruit del treball de tots aquests anys, de recórrer-nos el poble de dalt a baix i escoltar als veïns i veïnes.

Un gran projecte necessita d’un gran equip per a posar-lo en marxa i fer-ho amb encert i eficàcia. Eixe és, sense cap dubte, l’equip Falomir. Persones preparades, compromeses, representants de molts àmbits, col·lectius, sensibilitats i sectors de la població… L’equip que m’acompanya supera totes les meues expectatives.

En aquesta campanya electoral que hui comença, que ningú espere de nosaltres crispació, confrontació, lluita d’egos, ni res semblant. El nostre objectiu en aquestes últimes setmanes abans dels comicis és continuar treballant i explicar les nostres propostes per als pròxims anys. El 26-M volem guanyar... perquè l’Alcora guanye.

*Alcalde de l’Alcora