El passat dissabte es donava inici a una nova legislatura a l’Ajuntament de Vila-real, del qual tinc l’honor de ser regidor per primera vegada. Poder representar als veïns del teu poble des de Ca la Vila és per a mi un orgull, però també una gran responsabilitat, que assumisc amb respecte i molta il·lusió.

Els meus quatre companys i jo liderarem l’oposició, assumint així l’encàrrec que els nostres veïns ens van fer el 26 de maig. Per davant, quatre anys en els quals podrem construir una alternativa a l’actual govern de PSOE i Podemos, un renovat projecte polític centrat en Vila-real i la seua gent.

Com a segona força política al consistori que som, els cinc regidors del Partit Popular liderarem una oposició que serà constructiva i lleial amb el govern municipal en aquells assumptes que siguen d’interés per a la ciutat; però que serà també una veu crítica i exigent que fiscalitzarà l’acció de l’equip de govern amb un únic objectiu: millorar Vila-real.

Per això i com ja va fer el nostre portaveu, Héctor Folgado, durant la investidura, posem a disposició de l’equip de govern totes les propostes amb les quals el Partit Popular es va presentar a les eleccions. Pensem que són unes bones propostes per als nostres veïns i, tot i que ens haguera agradat posar-les en marxa des del govern, no tenim cap inconvenient en què puguen ser assumides per l’equip que liderarà de nou l’Ajuntament de Vila-real.

Per últim, voldria agrair als milers de veïns que amb el seu vot m’han permés prendre possessió com a regidor de la meua ciutat, però també vull deixar clar que no anem a treballar només per ells, sinó per a tots els vila-realencs, ens hagen votat o no. Perquè quan vaig assumir aquest repte ho feia només pensant en Vila-real i eixe vull que siga el meu pensament i el que centre la meua acció durant els quatre anys que ara comencen. La il·lusió per Vila-real segueix intacta.

*Portaveu adjunt PP Vila-real