Hui s’acaba la campanya de la renda 2017. Enguany, per primera vegada, els veïns i veïnes de la nostra localitat han pogut tramitar la seua declaració i rebre assessorament gratuït a l’Ajuntament, sense necessitat de desplaçar-se a altres poblacions.

Hui, d’altra banda, comença el termini de preinscripció a l’Escola Oficial d’Idiomes. L’Alcora acollirà el pròxim curs 2018/2019, també per primera vegada, una secció de l’EOI, que permetrà als alcorins i alcorines accedir a l’aprenentatge d’idiomes i a l’obtenció de títols oficials sense haver d’eixir de la nostra localitat.

Estos dos nous serveis, que també beneficien als municipis dels voltants, exemplifiquen l’important canvi que s’ha produït a l’Alcora en els últims tres anys. Són dos clars exemples de cap a on es dirigeix la nostra gestió i què és el que volem.

Quan des de l’oposició demandava la consecució de nous i necessaris assoliments per a l’Alcora, se’m replicava que era molt fàcil demanar, que des de l’oposició es veia tot molt fàcil. Ara, des del Govern, no vaig a dir que tot haja estat fàcil, però sí puc dir que amb esforç i treball era possible, clar que ho era. Així ho estem demostrant, donant resposta a demandes que la ciutadania venia reivindicant des de fa temps.

En la meua trajectòria com a polític he visualitzat i somiat amb aconseguir moltes metes per tal de transformar l’Alcora. Ara estic en el camí de fer-les realitat. Queda molt per fer, clar està, però anem complint objectius i açò em dóna forces per seguir endavant amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia.

El que més em motiva és veure com es van esbossant els fonaments de projectes realment importants, que van a determinar el futur del nostre poble. Projectes que comencen a gestar-se i que creixeran any rere any. Tota transformació té un principi i és possible gràcies a decisions valentes, a polítiques decidides.

Tinc la satisfacció d’estar treballant per l’Alcora que vull i que sempre he volgut: una localitat capdavantera, que no es queda arrere, on val la pena viure-hi. Una localitat plena de vida, que avança imparable i amb pas ferm…

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora