Estes han sigut les terceres eleccions consecutives que hem guanyat a Betxí i, en conseqüència, serà la tercera legislatura en què encapçalarem l’equip de govern. Tot i això, hi ha una clara diferència entre estes dues últimes i la primera. I és que, en aquella, la victòria no va ser per majoria absoluta i aleshores vam haver d’encetar un diàleg intens i arribar a molts acords per poder tirar endavant el govern en minoria que vam tindre durant eixos anys.

Eixe diàleg i negociació no va ser un fet negatiu. Sinó que va obrir una nova forma de fer política de mà estesa. I eixe és el model que hem continuat prenent en estos quatre últims anys i que marcarà, ara, els pròxims quatre. Perquè és clara la nostra voluntat que totes les forces polítiques representades al consistori puguen treballar i col·laborar en pro del nostre municipi.

EN ESTE context, hem oferit a tots els partits la possibilitat de gestionar alguna àrea de treball per tal que puguen aportar el seu granet d’arena en el progrés de Betxí, des del treball i l’honestedat. Perquè com sempre hem dit, la millora del poble no depèn ni d’una sola persona ni d’un sol partit, sinó del treball de tota la gent.

Encetem una legislatura que sense dubte marcarà un punt d’inflexió en l’Ajuntament. Perquè un dels objectius principals serà l’eliminació del deute municipal i, per tant, poder gestionar l’economia sense la pesada llosa que s’arrossega des de fa dècades. Per això s’han d’assentar unes bases fortes de cara al futur, tant pel que fa al model de poble que volem com a les relacions entre tots els representants polítics que, en definitiva, desitgem el millor per a Betxí. Ara és el moment de bastir eixos fonaments començant amb bon peu els quatre anys que tenim per davant. I per això ha de seguir vigent l’esperit de comunicació, consens i acords entre tots que tant va promulgar Toni Meneu.

*Alcalde de Betxí