Ara farà quasi un any que vaig començar la meua tasca com a regidora d’Economia de Vila-real. Encara recorde quan Pasqual Batalla i Xavi Ochando em van telefonar per a formar part de les primàries de Compromís perquè pensaven que podria fer una bona tasca en l’àrea d’Economia.

Va ser molt il·lusionant veure com moltes persones van creure en mi sense conéixer-me. Ja fa uns mesos, Rafa Carbonell em va demanar formar part de la seua candidatura, gràcies a companys de la comarca que li van parlar de mi.

Em vaig creure el projecte i vaig decidir sumar-me per a fer del Bloc aqueix partit fort que necessitem en aquests moments del valencianisme polític. Aquest cap de setmana es va celebrar el 7è Congrés del Bloc i vam demostrar que som un partit de diàleg i que tot i tenir diferències entre les dues candidatures vam saber arribar a un acord necessari per a construir aquest país que avança i que farem possible.

El debat en tots els àmbits és necessari i més en política, perquè d’aquest debat eixirà el projecte que volem. De nou, moltes han sigut les persones que han cregut en mi per a ser la nova secretària de Finances del Bloc. Tant a les persones que treballen per a fer possible aquesta llista de consens, com a les que van donar suport a la candidatura amb el seu vot: moltes gràcies i em tindreu treballant de valent amb la força, la servicialitat i l’honradesa que em caracteritzen. H

*Secretària de Finances del Bloc i regidora de Vila-real