+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Al servei del ciutadà

 

WENCES Alós
08/06/2017

Des del primer dia que vam assumir la gestió municipal tot l’equip de govern tenim les idees clares, la prioritat és el ciutadà. Hi havien moltes coses pendents, molts projectes a meitat i també molts sense començar. Ara han passat dos anys i la situació hem aconseguit reconduir-la. Recordem com en l’estiu del 2015 Moncofa tenia sols dos banderes blaves amb problemes greus al Canal de Masbó, un sector turístic paralitzat, camins i carrers sense asfaltar, un camp de futbol de mitjans del segle passat, una biblioteca nova acabada però sense obrir, etc. i també un deute prop dels 8 milions d’euros.

Per al PP, el fet de baixar impostos sempre ha sigut una prioritat però per poder arribar més lluny, un pas previ és reduir el deute i a final d’este any deixarem el deute per davall dels 2,5 milions. A més a l’igual que l’any passat hem tornat a demanar la revisió cadastral a la baixa, i encara que no és suficient la suma de les dos baixades farà que els valors baixen un 18%, valors que s’apliquen no sols a la contribució sinò també a altres impostos.

Però també tenim clar que baixar el deute i els impostos no és prou, el ciutadà vol que fem coses, que portem projectes endavant. Un projecte molt important és el camp de gespa artificial, un camp de gespa que ha sigut possible gràcies a l’ajuda de la Diputació de Castelló i pel qual el nostre poble sols ha pagat 200.000 euros.

Dos dels projectes que més satisfacció ens han aportat han sigut també l’obertura de la nova biblioteca i la unitat de respir. Però també treballem per a aconseguir treball per als ciutadans i, per primera vegada en la seua historia, Moncofa tindrà el seu taller d’ocupació. I tot açò, i tots els projectes de futur, amb la mateixa premissa, pensant i estant al servici del ciutadà.

*Alcalde de Moncofa