Ahir presentàvem en societat la candidatura del Partit Socialista a les pròximes eleccions municipals. Personalment, és un honor compartir projecte amb tantes persones compromeses, valentes i socialistas. Una candidatura encapçalada per Amparo Marco, la millor alcaldessa que pot tindre Castelló. Som un equip de gent honesta que vol treballar per una ciutat oberta i amb oportunitats per a totes i tots. Som present i volem ser part activa del futur.

Tenim moltes coses que oferir als 170.888 castellonencs però crec que per sobre de tot, tenim dues coses que cap altra candidatura pot oferir: solidesa i il·lusió.

Solidesa perquè hem demostrat com millora Castelló quan governem els socialistas i il·lusió perquè volem seguir fent gran Castelló i el Grau, perquè encara ens queden coses per fer.

PODRIA parlar de cifres que demostren objectivament com ha canviat la nostra ciutat però el que importa no és que hem augmentat el Transport Públic un 42% sinó que això facilita els desplaçaments de milers de castellonencs cada dia. Hem quadriplicat les inversions, però podríem perdre de vista, per exemple, el que això suposarà per a les famílies de malalts d’Alzheimer.

Hem invertit prop de 10 milions d’euros en la zona de Marjaleria i això, entre altres coses, significa que quan plou es viu una mica més tranquil. I estem invertint quasi 4 milions d’euros al Grau amb la nova seu policial, la remodelació de la Panderola i la nova plaça Josefina López. Tot pensat per a millorar el dia a dia de les persones. Ni més ni menys.

I si parlem del Grau, els he de ser sincers, crec que en aquestes eleccions tan sols el Partit Socialista té grauers en llocs d’eixida. Per això vull fer un cridament a tots els grauers i totes les graueres, siguen de la ideologia que siguen: l’única candidatura que assegura persones ocupades i preocupades pel Grau és la d’Amparo Marco. I això ho sabem totes i tots, fins i tot les que diuen ser «mig graueres»!

I SÍ, ENCARA ens queda molt per fer perquè 4 anys no són prou per a dona-li la volta a la desídia i a un govern que estava d’esquenes a la mar. Encara hem de solucionar els problemes de la Marjaleria amb rigurosetat i no enganyant ni donant diplometes que no serveixen per a res.

Tenim per davant reptes mediambientals amb la qualitat de l’aire. Hem d’apostar per una formació professional adaptada a les nostres oportunitats i hem de ficar remei a que cada any un bon grapat de xiquets del Grau es queden sense una plaça de guarderia pública on anar.

CREC, honestament, que s’ha fet molt, però encara ens queda camí per fer del Grau el poble que volem. La nostra proposta és seguir apostant per lo nostre com ha fet Mary Ribera ficant en valor el peix del Grau i la nostra Llotja, seguirem resolent els problemes del dia a dia de la gent del Grau i seguirem donant-li vida de la mà dels col·lectius grauers. I ho anem a fer perquè gràcies a la confiança que estic segur que la ciutadania ens donarà el proper 26 de maig, anem a seguir fent de Castelló una gran ciutat!

Anem!

*Portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló