Els dos anys escassos de govern municipal amb Compromís per Borriana ha sigut símptoma de treball i més treball, però amb trellat, i el cap posat en el futur i la realitat del nostre poble, i dels nostres comptes. Molts veïns i veïnes han pogut comprovar que en poc més de 24 mesos s’han realitzat obres i avanços importants, que abans, no es podien o no es volien fer. La nova avinguda del Port és un clar exemple d’inversió en la millora de la vida dels nostres ciutadans, de la mateixa manera que la millora de la carretera de Nules, el pont del carrer Major, noves zones esportives en els parcs, inversió en la biblioteca municipal, el futur Museu Faller, la rehabilitació del refugi antiaeri, els nous despatxos en el pavelló de La Bosca. L’augment d’activitats culturals, esportives, turístiques, i festives, nugades a plans d’ocupació són treball realitzat amb l’objectiu d’una millor vida per als veïns i veïnes de Borriana.

Tot això, que abans pareixia impossible, ara es du endavant, amb la doble visió, de que complim la reducció del nivell d’endeutament en que els governs del PP van sumir al nostre ajuntament Totes i tots recordem el cas de la Paperera del Millars, ara enderrocada pel nostre govern, que va obligar al poble ha pagar 12 milions d’euros, i deixar els comptes municipals en la corda fluixa. Ara, en dos anys de govern, hem aconseguit reduir en 6.244.000 euros la xifra d’endeutament de l’ajuntament, baixant-la fins als deu milions d’euros. Un fet important, ja que la ciutat està veient que poc a poc augmenten les inversions i els serveis, i a la vegada, es redueix el deute municipal.

Aquesta és una mostra més de la bona gestió i eficiència política en el govern municipal, una bona noticia que demostra que des de l’Acord per Borriana no sols es desenvolupen bones polítiques, sinó que a més, s’administren eficientment els recursos dels veïns i veïnes de Borriana. Les dades publicades pel Ministeri d’Economia i Hisenda així ho reflecteixen. Segons el Govern central, l’Ajuntament de Borriana a 31 de desembre de 2016 tenia un deute de 10.806.000 euros, mentre que a 31 de desembre de 2014 l’endeutament municipal es situava en els 17.050.000 euros. Treball realitzat, amb consciència de futur. Amb trellat i pensant en les persones del nostre poble.

*Regidor Cultura, Patrimoni i Esports de Borriana