El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Paula Cerdà

EL TURNO

Paula Cerdà

Som molt de joventut

Hui, 12 d’agost, és el Dia Internacional de la Joventut, que té l’objectiu de fer un reconeixement a la joventut d’arreu del món. Nosaltres tenim un compromís d’apostar per polítiques integrals que permeten construir una societat jove inclusiva, democràtica i lliure.

Al País Valencià, l’any 2017 vam iniciar un canvi en la manera de fer i d’entendre la condició juvenil, amb la finalitat que la joventut poguera definir i construir el seu propi projecte viral, individual i col·lectiu en igualtat de condicions.

A Vinaròs, amb l’adhesió al Pla Concertat de Joventut 2019-2023 hem pogut dur a terme una sèrie d’accions que han millorat les condicions de vida de la població jove. Eixe és un dels propòsits de les polítiques de joventut i des de Compromís ho tenim ben clar, creiem en les seues capacitats i en les seues necessitats.

III Diada

Per això el dia 13 d’agost a Vinaròs celebrarem la III Diada de la Joventut i hem organitzat una jornada d’activitats durant la vesprada, com una taula rodona per visibilitzar el talent jove i les joves emprenedores que tenim al nostre municipi, una fira d’associacions i entitats que treballen amb i per a la joventut i, a banda, culminarem la jornada amb els concerts d’El Diluvi i Pepet i Marieta, i amb un DJ local.

Hem d’apostar en pro de les polítiques de joventut, no només el Dia Internacional de la Joventut, sinó dia a dia, i defensar-ho en els nostres municipis. Tenim una població jove implicada, responsable, compromesa, capaç de posar-se al capdavant.

Nosaltres ho tenim clar, i així ho estem demostrant, i tu?

Regidora de Joventut, Festes i Comerç de Vinaròs

Compartir el artículo

stats