Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sant Antoni 2022 a Moncofa

Acabada la temporada estival, i com sempre hem fet, Moncofa es prepara per a rebre les festes de Sant Antoni que durant deu dies celebrarem amb germanor. L’arribada del mes d’octubre sempre ens ompli d’alegria: comencen els preparatius per a la festa, per als casals i per tornar a retrobar-nos tots al carrer.

Els carrers, les places i cada racó de Moncofa s’ompliran per a festejar les celebracions al nostre patró. És moment de reunir-nos, d’eixir al carrer per a gaudir de les nostres festes amb les amistats, els familiars i persones conegudes a les penyes, als casals i a les cases. És un orgull poder dir-vos que la festa ja està ací!

Amb un ampli programa de festes, elaborat per la comissió, que reuneix tots els actes i les activitats programades amb esforç i il·lusió. Cal agrair a la Penya la Clack tot l’esforç, el treball desinteressat, la labor, la dedicació i perseverança que cadascun d’ells han posat per a fer possible que a Moncofa comptem amb aquest ampli programa de festes, plural, perquè gaudiu i participeu grans, joves i menuts d’aquestes festes en honor a Sant Antoni.

En nom de la corporació municipal de l’Ajuntament de Moncofa voldria reconéixer la tasca de totes les persones que també treballaran per a garantir la seguretat de les activitats i els actes programats: voluntariat taurí, policia local, protecció civil, brigada municipal, servei de neteja, funcionariat, a tots i a totes, moltes gràcies per la vostra labor.

Retrobar-nos després de l’estiu

Ha arribat l’hora, el moment tan esperat per a gaudir de les penyes, retrobar-nos després de l’estiu amb les nostres arrels i viure amb intensitat les nostres tradicions. Passem-ho bé, però també siga’m respectuosos amb els nostres veïns, amb els majors, amb qui va a tindre que treballar. Però també siga’m comprensius amb els joves, i no tan joves, que després d’un parell d’anys sense festes les reben amb moltes ganes, siga’m comprensius amb tots i entre tots. És el moment de passar-ho bé i divertir-nos, és el moment d’estar tots al carrer com germans, gaudim de la festa.

Moncofins, moncofines, veïns i veïnes, amics i amigues, la festa pot començar!

Gaudiu-la amb germanor, harmonia, prudència i responsabilitat.

Molt bones festes!

Visca Sant Antoni, visquen les penyes, visca Moncofa!

Alcalde de Moncofa

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.