Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La rúbrica

Ruth Sanz

No passaran. I no han passat!

No passaran. I no han passat. Este diumenge electoral Espanya ha dit no a un govern d’ultradreta. Corríem el risc que els radicals que somien cada nit amb les cadenes del franquisme tornara a assumir el poder de l’Estat amb la màscara de demòcrates però la ciutadania espanyola ha sabut parar-li els peus. Tant a Vox com al PP, responsable únic que hui, al País Valencià, els negacionistes de la violència de gènere i del canvi climàtic tinguen responsabilitats de govern. El context no era fàcil, la dreta política i mediàtica han tret tota l’artilleria per a destrossar la imatge del president Pedro Sánchez i del PSOE, insultant, criticant, mentint directament a la cara de l’electorat o embrutant espais públics com ha ocorregut a Castelló i rodalies. La ciutadania ha sabut dir no a la mala política, a la que feia trontollar el model de vida i de convivència que gaudim, i dona les claus de la governabilitat al Partit Socialista per a continuar fent camí i avançant en drets i llibertats de manera decisiva. Seguirem creixent amb la mateixa il·lusió i energia que el primer dia.

El que va passar anit em fa enorgullir-me del meu país. Mentre a Europa l’extrema dreta va guanyant terreny a base de populisme, a Espanya se la desterra. I és perquè els espanyoles i les espanyoles prefereixen progrés, la política econòmica responsable i els avanços en drets front als retrocessos i les censures de les dretes. La democràcia és sabia i ha dit no a la involució.

Els 100.000 vots dipositats a Castelló amb la rosa del PSOE són 100.000 veus a favor dels drets de les dones, la dignitat de la classe treballadora, pel futur de les pensions, la llibertat a la cultura i la diversitat de l’amor.em augmentat en paperetes i percentatge de vots i ho hem fet perquè la gent està orgullosa del que hem aconseguit en la pitjor de les circumstàncies.

Gràcies, de veritat, a totes les persones que han fet possible que la festa grossa de la democràcia haja transcorregut sense problemes, en llibertat i transparència. Espanya serà progressista perquè així ho ha volgut la gent eixint a votar un diumenge d’estiu perquè creuen en la democràcia i en el seu deure ciutadà. S’obrin quatre anys més en què seguir ampliant drets.

Portaveu del PSPV de la província de Castelló

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.