El Servei Esportiu Municipal (SEM) d’Almassora ha convocat a 269 alumnes del municipi a les primeres jornades competitives d’escoles esportives, un esdeveniment en el qual participaran els assistents tant a les classes oferides per les AMPA com a les escoles dels clubs locals.

Pel que fa als espais triats per a l’esdeveniment, les activitats es desenvoluparan en les pistes de patinatge de l’avinguda Generalitat i les instal·lacions esportives de l’IES Vila-roja. Allí 13 monitors garantiran la seguretat dels escolars durant la proves, previstes per a divendres 26 i dissabte 27 de gener. Així mateix, i després de la competició, tots els participants rebran una samarreta commemorativa.

Així doncs, durant la vesprada de divendres 26 de gener, de 17.15 a 20.00 hores, les xicotetes i xicotets disputaran diversos partits de bàsquet i handbol, mentre que un altre grup competirà en la modalitat de pilota valenciana. En la vesprada de dissabte 27 i des de les 16.30, l’alumnat de les escoles de patinatge i gimnàstica de les diferents escoles locals participarà en les proves, mentre que el lliurament de trofeus es realitzarà a les 19.30 hores.

Cal destacar la participació dels clubs Rollers Almassora, Almassora Club Patí, CD Almassora, Atlètic Bàsquet Almassora, Almassora Balonmano, CF Joventut Almassora, Club de Pilota Valenciana Almassora i Gimnasia Artística Almassora. 141 xiquets estan convocats a les proves de patinatge, 34 a les de bàsquet, 20 a les d’handbol, 53 a les de futbol i 10 a les de pilota valenciana i gimnàstica artística.