El departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almassora ha difós entre l’alumnat de 2n d’ESO del municipi el missatge de la campanya No em toques el Whatsapp. La meua vida la controle jo, a través de la qual la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat pretén que la joventut aprenga a detectar les manifestacions i actes masclistes en el vessant derivat de les noves tecnologies. En total, uns 200 alumnes van assistir a les xarrades, impartides durant les sessions de tutoria dels IES Álvaro Falomir i Vila-roja.

Així doncs, l’Institut Valencià de les Dones ha proporcionat part dels materials vinculats a aquesta campanya informativa. L’agent municipal d’igualtat va completar les sessions amb propostes i dinàmiques de grup que han permès als adolescents generar un canvi d’actitud i treballar les relacions sanes, a més de desmuntar estereotips en les relacions afectives i sexuals.

La regidora de l’àrea, Susanna Nicolau, va recordar que «cada vegada s’inicien abans els patrons de conducta que poden derivar en situacions de violència de gènere».