Sota el lema Científics del futur: missió a Mart, la Ciutat de les Arts i els Ciències ha preparat un complet programa educatiu durant els mesos de juny i juliol, que enguany gira entorn de l’exploració espacial mentre es diverteixen aquest estiu en les instal·lacions de l’Hemisfèric, l’Umbracle, el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic.

En el Museu realitzaran visites i tallers especials per a viure una apassionant aventura espacial on els xiquets i les xiquetes es convertiran en autèntics astronautes i assistiran al llançament d’un coet. Viatjaran a l’Estació Espacial Internacional i entrenaran com un astronauta en les Waterballs i els caiacs dels llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En l’Hemisfèric experimentaran una aventura en la qual recorreran la nostra galàxia a la recerca de rastres de vida. I a més, visitaran les instal·lacions del Berklee College of Music València per a realitzar un taller de composició de bandes sonores per a pel·lícules i videojocs de temàtica marciana. En l’Oceanogràfic recorreran els mars per a entendre com podrien ser els exoplanetes Kepler-22b o Trappist-1i; visitaran la primera cria de beluga d’Europa i passaran una nit dormint amb taurons.