Més de 60 famílies es van inscriure al nou projecte educatiu que acaba d’iniciar la Regiduria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló i que, finalment, contarà amb quatre grups de 10. El Menador va acollir una jornada informativa en la que van participar Enric Porcar, regidor d’Educació; Isabel Ríos, presidenta de la Caixa de Colors (entitat que du a terme el projecte); i Nuria Poletti, psicòloga i responsable de comunicació d’aquestos espais.

Porcar es va mostrar entusiasmat al veure «l’enorme acceptació del projecte i la il·lusió de totes i tots per arrancar ja», va explicar.

Va ser ahir quan l’equip va començar amb les entrevistes familiars dels quatre grups (dos de matí i altres dos de vesprada), amb activitat en l’espai durant tots els dies de la setmana.

Cal recordar que el projecte es durà a terme al CEIP Bisbe Climent i preten incidir en la millora de la qualitat de vida dels xiquets mitjançant els espais de trobada entre les famílies i els mateixos infants. Es tracta d’una experiència educativa que va més enllà de l’educació i l’aprenentatge.