El nuler Marc Recatalá va demostrar el darrer cap de setmana que és un dels esportistes amb més futur de la base del Playas. L’atleta va aconseguir un nou rècord d’Espanya d’hexatló sub-16, durant el Campionat Autonòmic de combinades sub-14 i sub-16, celebrat al Luis Puig de València, on el club castellonenc va ser l’equip amb més medalles, cinc, mentre que els atletes infantils del Col·legi Diputació en van guanyar tres.

Marc va superar amb 4.253 punts el rècord de 4.221 que tenia un altre atleta del Playas, Izán Aicart, des de 2013. L’atleta de Nules va mostrar una gran regularitat en les sis proves, amb un nivell molt alt en totes i cadascuna d’elles. Així, va començar amb 7.35 en 60m i va saltar 6,09 metres en llargada. En una de les seues especialitats, el pes, va aconseguir 13,98, i va tancar la primera jornada de competició amb 1,78 en alçada. Ja en la segona jornada va aconseguir 8.61 en 60 tanques i va córrer els 1.000 m en 2.54.96.

Marc és un atleta molt fort que té un gran futur en l’especialitat de proves combinades ja que es defén molt bé en els llançaments, els quals en canvi acostumen a ser el talò d’Aquiles de la majoria d’atletes en aquesta especialitat.

Ara es prepara per a tancar la temporada d’hivern amb el Campionat d’Espanya de la categoria, on serà l’atleta a batre.

En aquesta categoria també va destacar el seu company d’equip Germán Rubio, que es va penjar el bronze amb 3.556 punts i va aconseguir bons resultats especialment en pes, amb 12,53 metres, i en alçada, amb 1,75, la qual cosa li va permetre situar-se en la sisena posició del rànking nacional.

fémines / En la categoria sub-16 femenina, les atletes del Playas Andrea Tirado i Lidia Marín van aconseguir la plata i el bronze, respectivament, al pentatló, amb 2.422 i 2.005 punts, per la qual cosa es posen vuitena i novena al rànking nacional de la temporada.

Andrea Tirado va tindre com a millor resultat el salt d’alçada amb 1,57 metres, mentre que Lidia es va lluir en pes amb 9,38.

En sub-14 Edgar Aicart, amb 2.422 punts, es va col·locar primer al rànking nacional, mentre que en xiques Andrea Allepuz i María Vilar, del Col·legi Diputació, van ser plata i bronze.