Imaginen vostès que disminueixen en més de 100.000 euros mensuals el pressupost en neteja dels carrers de Castelló. Imaginen que el baldeig per tota la ciutat es redueix a dos vegades a l’any, menys al centre on es manté sis vegades a la setmana. Imaginen que venen aquesta retallada com una optimizació del servei. Imaginen també que les repercusions d’aquesta retallada es converteixen en la crítica habitual d’oposició dels mateixos que la van fer. Doncs no imaginen, busquen en l’hemeroteca i reconeixeran al PP de Castelló. Ara que aquest govern recupera el servei, el PP busca penjar-se la medalleta dient que aquesta millora ha sigut ocasionada per la seua pressió, quan realment fa quasi un any que la millora és pública. Oposició de mala fe, d’engany i poc profitosa per a la ciutadania.

Per una altra banda està Ciudadanos. La setmana passada demanaven beneficis per als vehicles que menys contaminen. Seria una bona reivindicació si aquest govern no hagués notificat el darrer gener als propietaris d’aquests vehicles diferents beneficis en la mateixa direcció que ara demana Vidal. Oposició ineficaç per desconeixement.

En definitiva, un altre tipus de política és possible i Castelló mereix una altra oposició. Com per exemple ficar en marxa un bo de transport públic per a aturats o unes ordenances fiscals més progressives, iniciatives nascudes de propostes de Castelló en Moviment. Les comparacions són odioses. H

*Regidor d’Ordenació Territori