La gimnasta Nuria Sancho, l'exjugador i entrenador de bàsquet Vicent París i el Club Bàsquet Benicarló han estat els protagonistes de la Gala de l'Esport d'enguany. Els 23 nominats van omplir l'Auditori en la festa anual més important del món de l'esport.

La gimnasta del Club Mabel Nuria Sancho Miralles (Benicarló, 1955) va aconseguir el màxim reconeixement de la Gala com a millor esportista de 2009, un premi que avalen els seus nombrosos èxits en campionats provincials i autonòmics i el fet de formar part de la Selecció Espanyola de Gimnàstica Rítmica des de setembre de 2o09.

El reconeixement a tot una vida dedicada a l'esport va ser per a l'exjugador i entrenador de bàsquet Vicent París Forés, actual vicepresident del Club Bàsquet Benicarló, un càrrec avalat amb més de 36 anys dedicat a l’esport.

Finalment, el premi a la millor entitat esportiva va ser precisament per al Club Bàsquet Benicarló, per la seua tasca de foment de l'esport sobretot entre els més joves.

La gala va estar presidida per l'alcalde, Marcelino Domingo, i va comptar amb la presència dels 23 nominats en les tres categories de premis.