Demà tindrà lloc a Benicarló, la prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Ciclisme en ruta (Sub 23 homes i Elite dones).

En l'esdeveniment participen la Federació Espanyola de Ciclisme, Diputació de Castelló, Consell Superior d'Esports, Federació de Ciclisme de la C.V. ; i en tot alló que es refereix al desenvolupament de la prova pel terme de Benicarló, la Regidoría d'Esports, Policia Local, Brigada d'Obres, Unió Ciclista Benicarló i Club Ciclista Esports Balaguer.

El calendari de les proves comprèn des del 23 de Juny en les localitats de Segorbe, 24 de Juny a Sogorb i Coves de San José, 25 de Juny a Benicarló i 26 de Juny a Castelló de la Plana.

En la jornada de Benicarló, la sortida tindrà lloc en la Plaça de la Constitució a les 9.25h. Prèviament els ciclistes hauran de passar els controls de concentració i signatura des de les 8.30 del matí.

La prova està prevista desenvolupar-se en un recorregut semiurba de 5 voltes amb un total de 136,2 km per a homes i de 3 voltes (81 km) per a dones.

El recorregut es desenvolupa per un tram semiurba per la Carretera vella de Peñiscola, CV-141, CV-1340, CV-135, un tram urba per Benicarló I AMB ARRIBADA en el MUCBE (Avd. San Francisco).

Per poder consultar i vore el perfil de la proba, punts kilomètrics i desnivells, clickeu el següent enllaç:

http://www.rfec.com/vistas/noticias/cronica.aspx?id=10765