Síguenos en redes sociales:

Nules signa convenis amb nous clubs i amb els esportistes d’elit

S’han incorporat el Club Deportivo de Caza Nules-Villavieja i el Club Ajedrez Nules

Nules signa convenis amb nous clubs i amb els esportistes d’elit

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules ha signat el darrer mes de setembre convenis amb nous clubs locals i també amb els esportistes d’elit locals.

La regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón, ha explicat sobre això que «hem signat conveni per primera vegada amb el Club Deportivo de Caza Nules-Villavieja i també amb el Club Ajedrez Nules, dues entitats que fins ara no havien rebut cap tipus d’ajuda municipal».

A més, també rebran ajudes esportistes d’elit de la població com ara Pedro Mechó, de pesca esportiva; Víctor Romero i Alberto Rodríguez, fisioculturistes; l’atleta Marta Oliver i els xiquets David Bou i Ariadna López, ballarins de ball de saló.

Amb les signatures d’aquests darrers convenis, juntament amb els que l’Ajuntament ja havia signat amb anterioritat amb el Club Ciclista San José i l’Asociación Ornitológica Nulense, la totalitat de clubs i entitats esportistes de la localitat rebran una ajuda municipal en aquest any 2017.

La regidora d’Esports també ha destacat que «el que volem és donar suport a tot tipus d’esport que practiquen els nostres veïns, per la qual cosa hem fet un important esforç perquè els clubs esportistes de la població tinguen una ajuda econòmica».

Pulsa para ver más contenido para ti