EL PRESSUPOST DE LA LICITACIÓ ÉS DE 165.289,26 €

Almassora licita la construcció de 272 nous nínxols en el cementeri

Es tracta d'una actuació imprescindible per a ampliar la capacitat del cementeri, ja que ja s'ha començat a ocupar l'últim pavelló construït en el 2020

Foto d'una visita al cementeri.

Foto d'una visita al cementeri. / Mediterráneo

L'Ajuntament d'Almassora ha tret a licitació anticipada la construcció de 272 nous nínxols en el cementeri municipal per a poder construir un nou mòdul, ja que ja s'ha començat a ocupar l'últim pavelló construït en el 2020. El pressupost base de la licitació és de 165.289,26 euros.

L'alcaldessa, Maria Tormo, ha assenyalat que es tracta d'una actuació imprescindible per a ampliar la capacitat del cementeri, tenint en compte també les necessitats dels pròxims exercicis. “Hi ha obres, com estes, que són de màxima importància i cal escometre-les amb previsió”, ha indicat l'alcaldessa.

L'actuació contempla, a més de l'edificació d'un nou pavelló, la urbanització d'un vial per als vianants adjacent. En concret, els treballs es projecten en la part nova del cementeri, urbanitzada l'any 2006, en concret, en la zona nord.

El solar de la part nova del cementeri compta amb una superfície total de 7.434 metres quadrats, dels quals es veuen afectats per la present actuació 395,34 metres quadrats. El projecte es desenvoluparà en un pavelló amb dos fronts longitudinals de 136 nínxols cadascun, donant enfront de dos carrers. Cadascuna dels dos carrers del pavelló es compon de 34 columnes i quatre plantes d'altura.

El pavelló se situarà dins de la zona verda central, ocupant-la parcialment, i deixant espai dins d'esta per a un altre futur pavelló. El termini d'execució del contracte serà de sis mesos a comptar de la firma de l'acta de comprovació de replanteig. A més, es preveu la possibilitat de realitzar recepcions parcials del contracte.

La licitació del contracte actual es duu a terme mitjançant tramitació anticipada, perquè l'actuació està condicionada a la subvenció corresponent del Pla Provincial d'Obres i Servicis Castelló Impulsa de la Diputació Provincial de Castelló per al període 2024-2025.