INVERSIÓ DE 25.000 €

Moncofa compra terrenys per ampliar el cementeri municipal

L'espai que adquiriran és que s’utilitza actualment per estacionar els vehicles

Fotografia del terreny que comprarà l'Ajuntament, al costat del cementeri.

Fotografia del terreny que comprarà l'Ajuntament, al costat del cementeri. / Miguel Ángel Sánchez

L’Ajuntament de Moncofa adquirirà terrenys adjacents al cementeri municipal per executar una futura ampliació. Concretament, l’espai en qüestió és el que s’utilitza actualment per estacionar els vehicles. La inversió s’acosta als 25.000 euros.

En els últims exercicis s’ha pressuposat una partida destinada a la construcció de mòduls de nous nínxols, amb la finalitat que la demanda estiga per davall de l’oferta. Però, al mateix temps que es construïx, va quedant menys espai dins del recinte. Per aquest motiu, l’equip de govern popular ha decidit adquirir més terreny.

L’alcalde, Wences Alós, manifestat que «hem d’anar amb temps d’antelació perquè ara no existeix cap necessitat d’ampliar, perquè encara queda espai, però sens dubte hem de pensar en el futur».

El cementeri compta amb accés directe al terreny en qüestió. Per això, el disseny de l’ampliació es realitzarà pensant en no modificar l’actual zona d’entrada i eixida.

El projecte s’iniciarà amb la construcció de la tanca que marcarà el perímetre i després es dissenyaran els mòduls de nínxols. També s’habilitarà una nova zona d’aparcament. 

TEMAS