Síguenos en redes sociales:

Triomf dels xiquets de Nules contra la velocitat dels cotxes prop del col·legi

Triomf dels xiquets de Nules contra la velocitat dels cotxes prop del col·legi

Alumnes de 6é de Primària del CEIP Jaume I van visitar l’Ajuntament de Nules per a conéixer el funcionament del ple i les instal·lacions municipals. En aquesta visita escolar, els alumnes varen fer diferents peticions a l’alcalde, David García. Entre d’altres la reducció de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda de Jaume I, on està ubicat el col·legi; que s’arreglen els espigons de la platja; varen mostrar la seua preocupació per l’estat de l’enllumenat públic; i demanaren la instal·lació d’infermeries a les escoles.

SOLUCIÓ

De les quatre propostes registrades, l’Ajuntament ha donat solució a una i les altres estan en via d’estudi. «Ens varem posar a treballar en el tema de l’alta velocitat i l’inspector en cap de la Policia Local va proposar quatre possibles solucions que es van enviar al director i varen ser analitzades pels alumnes, els quals van triar una, que de seguida es va posar en marxa», explica l’alcalde.

La solució elegida pels alumnes és que l’ordenança del col·legi, a les entrades i eixides escolars, tanque amb senyalització de trànsit de direcció prohibida el trànsit de l’avinguda de Jaume I, entre els carrers de la Rambleta i de Betxí.

Pulsa para ver más contenido para ti