La Biblioteca Municipal de Borriana ha celebrat durant dos setmanes visites guiades a les seues instal·lacions, una activitat en la que l’alumnat dels centres educatius s’apropa al recinte i conviu durant tot un matí entre llibres.

En l’última setmana de març i la primera d’abril, coincidint amb la Fira de les Lletres, centenars de xiquets i xiquetes van visitar la biblioteca. Es tracta del conjunt d’alumnat de 1r i 2n de Primària, dins d’una activitat organitzada des de fa 25 anys, amb la finalitat de que tots coneguen la biblioteca, el seu funcionament i organització

L’activitat en la que han participat els centres educatius de Borriana consisteix en la presentació i una breu explicació per part del personal de la biblioteca respecte a com fer-se’n soci o sòcia, funcionament del préstec, etc., i una xicoteta animació realitzada per professionals, relacionada també amb el funcionament de la biblioteca.

Durant la jornada, en la que va participar el regidor de Cultura, Vicent Granel, van conèixer l’estructura de la biblioteca, la col·locació dels llibres, els passos a seguir pel préstec de llibres i quines funcions té una biblioteca en una població com Borriana.