Síguenos en redes sociales:

5 de març

TEST, l’avantguarda de l’art en estat pur

El Convent, espai d’art acull, fins l’1 de maig, les obres dels artistes Desi Civera, Vicente Tirado, Cohete Fernández i Felipe Pantone

TEST, l’avantguarda de l’art en estat pur

El Convent, espai d’art acull del 5 de març fins l’1 de maig una nova edició de TEST, una mostra d’art i creativitat que té com a epicentre la ciutat de Vila-real. Com la mateixa paraula indica, TEST vol convertir-se en un espai on poder fer créixer els treballs i les carreres d’aquells artistes que més necessiten un suport al seu esforç.

L’atractiu d’esta mostra serà tractar d’orientar els recursos per a cobrir les necessitats reals dels diferents agents artístics. Per a tal fi s’ha pensat a posar tot l’esforç a brindar l’exhibició d’interessants propostes plàstiques, així com l’edició d’un catàleg personalitzat a cada artista que li puga servir com a eina dinamitzadora i promotora del seu treball, fent de TEST una ineludible cita per als amants de l’art i una gran plataforma de suport als artistes.

La inauguració de l’edició de 2016 s’ha programat per a demà, a les 12.00 hores i amb la col·laboració de La Cabra Beer. A més, i a la mateixa hora, es realitza el taller de creativitat infantil Els ous de Pasqua, a càrrec de l’associació Vent de Llevant.

En esta ocassió els amants a l’art i els ciutadans en general tenen l’ocassió de contemplar i disfrutar de les obres, contemporànies i diferents, de quatre artistes: Desi Civera, Vicente Tirado, Cohete Fernández i Felipe Pantone. Novament, Vila-real es situa a l’avantguarda de l’art modern amb una mostra que trenca motlles, com ho ha estat fent des que va arrancar la seua trajectòria l’any 2013. Una trajectòria en la qual s’han donat cita artistes emergents però també d’altres ben consolidats, com són la vila-realenca Paula Bonet o Borondo, autor del gran mural dedicat a la taronja que il·lustra desde l’any passat el mur d’un edifici davant l’IES Broch i Llop.

La mostra pot visitar-se de dimarts a divendres, de 17.00 a 20.00 hores; dissabte, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores; i diumenge, de 10.00 a 13.00 hores. Dilluns i festius roman tancada. H

Lloc: El Convent, Espai d’Art.

INAUGURACIÓ: Dissabte, 5 de març, a les 12.00 hores.

organitza: Museus.

Entrada gratuïta.

Pulsa para ver más contenido para ti