Síguenos en redes sociales:

9 de setembre

El Viaje de Elliot, en rigorós acústic

La sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real acull hui l’actuació d’aquest grup valencià de pop rock sorgit l’any 2012

El Viaje de Elliot, en rigorós acústic

La banda de pop rock valenciana El Viaje de Elliot actua aquesta vesprada (20.30 hores) a Vila-real. I ho fa a la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real en un rigorós acústic. D’aquesta manera, els seguidors d’un dels grups musicals de la Comunitat amb més èxit a internet i a les xarxes socials tenen l’ocassió de vore i escoltar en directe aquest esdeveniment musical. Les invitacions poden recollirse al Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real i a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner; així com també a EsportVerd, a la Ciutat del Transport de Castelló.

El Viaje de Elliot va nàixer a València l’any 2012 influenciats per grups espanyols dels 90, com Los Rodríguez, M-Clan o El Último de la Fila. Elegits Millor Disco de l’Any 2012 en la categoria d’artista novell, presenten Gitana, el seu primer single amb el qual avancen el debut de l’àlbum Despacito y con buena letra.

Amb un sò propi i personal, i unes lletres elaborades amb molta cura, la banda liderada per Fran Roldán (veu) es converteix en pocs mesos en un referent a l’escena musical valenciana, omplint totes les sales on actúa.

Fer Ortells, David Navarro, Juan Andrés Morales, Javi Serraima, Toni Cutillas i Daniel Gilabert completen el grup, també influenciat per la música d’Antonio Flores, Melendi o Revólver. H

LLOC: Sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

hora: 20.30 h.

patrocina: Fundació Caixa Rural Vila-real i Regidoria de Cultura.

organitza: Cadena 100

Pulsa para ver más contenido para ti