La XI Lliga Juvenil d’escala i corda de tecnificació es va tancar amb les finals de consolació i absoluta, on els equips de València i Vila-real, van guanyar amb autoritat.

En la final per la tercera plaça, es va veure una partida molt disputada malgrat el resultat, amb dos equips que van jugar la seua millor partida de la competició en alguns moments. Molt més tranquils que altres dies es van mostrar tots els jugadors, que es van agradar realitzant jugades de gran bellesa tècnica.

L’equip de València, va jugar amb molt temple i amb més encert que els seus rivals. Cardona de Pedreguer, va tancar amb una gran partida de “rest” i Álvaro de Massalfassar, completa una partida excel·lent en la posició de mitger. Pablo Salvador, també qualla una molt bona actuació en la posició de punter.

El millor de l’equip de Moncada, va ser Àlex, que amb la seua volea va posar en moltes dificultats als guanyadors durant la final per la tercera plaça.

VILA-REAL, EL MILLOR // En la final absoluta, l’equip de Vila-real, va demostrar novament el seu gran joc i pegada en la final pel títol, davant la formació de Petrer. A més, els tres jugadors, Jesús, Joan Carles i Luis, van demostrar una gran compenetració i seguretat, guanyant aquest títol a l’equip de Petrer. Jesús de Baronia, va demostrar en la final que ha sigut el millor jugador de la Lliga i el més determinant, amb la seua zurda poderosa que no han pogut contrarestar cap dels seus rivals en aquesta competició.

Junt als seus companys d’Alacant que han anat de menys a més i que han format un equip quasi perfecte. En l’equip de Petrer, no va estar al seu nivell habitual, Julio de Tibi, que no va brillar com en altres ocasions. Adrià d’Alginet va ser el millor del seu equip en la final.

L’alcaldessa d´Alcàsser, Eva Zamora, el regidor d’esports d`Alcàsser, Paco Mari, juntament amb Paco el Genovés i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando, van lliurar els trofeus als finalistes, amb la presència de Paco el Genovés, testimoni d’excepció. H