Síguenos en redes sociales:

ESCALA I CORDA

Onda triomfa en les finals de l’Autonòmic

L’escola d’Onda va aconseguir una plata i un bronze en la fase final disputada en el seu trinquet, on l’infantil de Vila-real va ser bronze

Onda triomfa en les finals de l’Autonòmic

El trinquet d’Onda va gaudir d’una gran fase final amb els millors equips de les tres províncies d’aquesta temporada. Espectacular i molt emocionant va ser la fase final Autonòmica dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat d’escala i corda.

En total es van jugar 30 partides en les cinc categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, on van participar 12 escoles de les tres províncies; Ondara, Beniarbeig-El Verger, Petrer, Almassora, Vila-real, Onda, Moixent, El Genovés, Massamagrell, Algimia, Montserrat i la Pobla Vallbona.

Per categories, els guanyadors van ser: Moixent (benjamí), Ondara (aleví), Beniarbeig-El Verger (infantil), la Pobla de Vallbona (cadet) i Algimia (juvenil).

Pel que fa als provincials, Almassora no va tenir el seu millor dia i es va haver de conformar amb la quarta plaça a nivell Autonòmic en benjamí.

En categoria aleví, l’equip de Vila-real, integrat per Ferrán i Pepe, va quedar quart tot i que era l’equip més jove de la categoria.

Va ser en infantil on l’equip de Vila-real, format per Pepe, Álvaro i Samuel, va ser tercer donant la sorpresa en guanyar a Moixent, en la seva última partida, per 40 a 35, per a aconseguir el bronze.

En cadet, l’equip d’Onda, compost per Diego, Cristian i Santi, va guanyar la plata quan semblava que anava a aconseguir l’or, ja que van jugar l’última partida del cap de setmana, en el que era la gran final, i van arribar a estar 30 a 25, per a tancar el títol autonòmic, però al final van perdre els tres últims jocs, davant el millor equip de la competició i el més treballat en totes les posicions, la Pobla de Vallbona.

I en juvenil, l’Onda, integrat per Àlex, Oscar i Juan, va ser tercer, penjant-se el bronze.

Pulsa para ver más contenido para ti