Onda jugarà la final del Trofeu AON d´escala i corda, en la Pobla de Vallbona. Disputarà la final de la categoria plata davant de Murla, en una final inèdita. Diego, Álex, Paco i José Luis tractaran de guanyar per primera vegada en aquesta categoria.

La Pobla de Vallbona espera la seua setmana gran amb les finals del 22é Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, amb la presència dels 11 finalistes d’aquesta edició: Riba-roja de Túria (tres equips), Alfara de la Baronia, Onda, Murla, Moncada, Algímia d’Alfara, Massamagrell, la Vila Joiosa, Xàbia, Moixent, Torrent, Petrer i Més Pilota de València.

En la màxima categoria del torneig s’ha classificat per a la gran final l’Odontica Riba-roja A, després de guanyar en les dues partides de semifinals al Delifret-Magber Petrer A. L’altre equip que competirà pel títol és l’Alfara de la Baronia, que va deixar fora en semifinals a l’Ovocity Marquesat A. Aquesta final es disputarà el diumenge (10.45 hores). La formació d’Alfara de la Baronia jugarà la seua quarta final en els últims anys i intentarà retindre el títol que va conquistar a Alfara del Patriarca en 2019. Per la seua part, la formació de Riba-roja jugarà la seua primera gran final de la categoria absoluta.

Ja en la categoria de plata competiran per ser campions d’aquest trofeu l’Onda A i Murla, el dissabte (16.00 hores).

En la tercera categoria s’han classificat per a lluitar pel títol la Vila Joiosa i l’AF Arquitectura Riba-roja E, que jugaran la vesprada del dissabte (17.30 hores).

Pel que fa a la quarta A, se enfronten Xàbia i l’Industa Moncada C el diumenge (17.00 hores); mentre que la final de la quarta B la jugaràn el Trinquet de Torrent E i el Tapizados Calse Moixent B, el diumenge (12.30 hores).

En la màxima categoria juvenil competiran el Delifret-Magber Petrer B i l’AF Arquitectura Riba-roja H per alçar el títol, el diumenge a les 16.00 hores; i a la juvenil B ho faran el Més Pilota València D i el Trinquet de Torrent F (diumenge, a les 9.00 hores).

En la categoria femenina s’han classificat per ser campiones Massamagrell i Algímia d’Alfara, que tancaran la present edició el diumenge a les 18.30 hores.