Trofeu VRP ELECTRIC

El torneig ITF de Benicarló encara la recta final amb grans partits

Expectació davant dels partits de quarts de final del quadre individual de la competició

El cap de sèrie número 1 del torneig, Alejandro Moro, s’enfrontarà a Alejo Sánchez als quarts de final.

El cap de sèrie número 1 del torneig, Alejandro Moro, s’enfrontarà a Alejo Sánchez als quarts de final. / Mediterráneo

R. D. M.

L’ITF World Tennis Tour $25.000 Trofeu VRP Electric de Benicarló afronta la recta final amb màxima emoció, després de viure dijous uns partits ben ajustats. El divendres, els quarts de final.

Dijous, Anthony Genov (BUL) va guanyar a Iker Urribarrens (ESP) per 7-5 i 6-3. A més, Javier Barranco (ESP) va eliminar a Edas Butvilas (LTU), Carlos Gimeno (ESP) va vèncer a Kenny de Schepper (FRA) 6-0 i 6-3, Miljan Zekic (SRB) va guanyar Felix Gill (GBR) 4-6, 6-0 i 6-4, i Miguel Damas (ESP) va vèncer Nikolas Sánchez (ESP) 6-3 i 6-0. 

Més partits

Per la seva part, Carlos López (ESP) va guanyar Georgii Kravchenko (UKR) 7-5 i 6-1. També Alejandro Moro (ESP) va guanyar a Diego Augusto Barreto (ESP) 1-6, 6-1 i 6-2 i Immanol López (ESP) va vèncer a Martín Landaluce (ESP) per un resultat de 4-6, 6-2 i 6-2.

El torneig de Benicarló va viure uns partits ben ajustats al quadre de dobles i al individual.

El torneig de Benicarló va viure uns partits ben ajustats al quadre de dobles i al individual. / Mediterráneo

Dobles

I en l’àmbit dels dobles, cal destacar que Kirill Mishkin i Vitali Shvets van guanyar a Patricio Alvarado i Areg Stepanian; i Kenny de Schepper i Vilius Gaubas van guanyar a Volodymyr Uzhlovskyi i Miljan Zekic.

Divendres

A la jornada del divendres, cal esmentar el partit del cap de sèrie número 1 del torneig, Alejandro Moro, que s’enfrontarà a Alejo Sánchez als quarts de final del quadre individual (10.30 hores). També destaca el duel entre Carlos Gimeno i Imanol López, i el de Carlos López amb Miguel Damas.  

ITF Castelló

Fita-Arias i Kolb-Geerlings són les semis a Castelló

A l’ITF de Castelló en categoria femenina, es van decidir les semifinals al quadre d’individual. Així, les espanyoles Ángela Fita i Paula Arias s’enfrontaran per un lloc a la gran final. L’altra finalista es decidirà a la semifinal que enfrontarà a la també espanyola Ariana Geerlings amb la ucraïnesa Nadiia Kolb.

Al quadre de dobles es disputarà divendres a la capital de la Plana la gran final. La parella d’Ucraïna que formen Nadiia i Maryna Kolb s’enfrontarà a la parella suïssa alemanya de Marie Mettraux i Chantal Sauvant.