L’Ajuntament d’Orpesa, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la seua nova oferta de cursos dirigits als més joves del municipi i que s’estendran fins al mes de desembre.

Entre ells destaca el taller d’iniciació a la fotografia digital, per a tots els qui vulguen millorar la qualitat tècnica i artística de les imatges, que es realitzarà a partir del dia 16 d’octubre en el Casal Jove. A més, els amants d’aquest art tindran una altra oportunitat d’ampliar coneixements en el curs de retrat fotogràfic que començarà el 20 de novembre.

L’esport és una altra de les grans apostes. Tots aquells interessats a posar-se en forma podran fer-ho amb classes d’street workout, voley platja, running i trail running. I, per als interessats a perfeccionar el seu nivell d’anglés, el consistori ofereix dos cursos per a millorar tant la producció escrita com la parlada. Aquestes classes es duran a terme en l’acadèmia d’idiomes Londres.

Cal destacar que l’Ajuntament ha organitzat tres jornades teatrals, en les quals els joves podran gaudir de Noches de terror a la Torre del Rei -el 31 d’octubre, coincidint amb la celebració d’Halloween-- o l’obra De cómicos, vicios y otros oficios, de Xiconiu Teatre, el 25 de novembre a l’Espai Cultural.