Els fans del grup musical castellonenc Trobadorets, amb cançons de gran èxit per al públic familiar, oferirà l’oportunitat d’aprendre a tocar en la guitarra els seus éxits amb classes on line. Un projecte que el vocalista Pau Sancho i el músic Gerard Chiva, integrants de la banda, han decidit posar en marxa des d’aquest dilluns, a diari, tras rebre peticions de les famílies.

Amb aquesta iniciativa, l’objectiu és fer més agradable el confinament de pares, mares, fills i filles, i alhora oferir una oportunitat única d’ampliar coneixements a la guitarra, amb molt d’humor. «Cada dia, a les 12.00 hores, penjarem en les nostres xarxes socials un vídeo explicant com tocar una cançó de Trobadorets a la guitarra», va explicar Sancho. Així, ja tenen previstes les següents: la d’ahir, Els Cavallers; hui, La lluna, la pruna; dimecres, L’ovella; dijous, Els Números; divendres, Penyagolosa; dissabte, La banda de rock and roll; i diumenge, Un mariner del Grau.

CONCERT VIRTUAL // D’altra banda, des que va començar la crisi sanitària internacional pel coronavitus, Trobadorets ja va organitzar una acció d’oci a les xarxes socials, amb un concert virtual, Al menjador de ta casa, el passat 19 de març. Tot per fer més suportable l’estada a casa dels nens i nenes que vulguin gaudir dels tradicionals sons i les divertides lletres. «Si volem frenar aquest virus hem de fer-ho entre tots, a través d’un compromís social de quedar-nos a casa», va afegir.

El públic va sol·licitar les cançons favorites per correu. Trobadorets està molt agraït als col·laboradors i a les famílies: més de 170 de 49 pobles diferents de tot el territori van fer peticions (Castelló, Barcelona, Palma, Múrcia) i més de 300 van seguir tot el concert en pics d’audiència de 500. Ara, el curs de guitarra també es podrà vore a Facebook: www.facebook.com/trobadorets; Twitter: https://twitter.com/trobadorets; i Instagram: www.instagram.com/trobadorets/.