La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació de Pilota Valenciana han engegat una nova edició del programa Pilota a l’Escola, amb la finalitat de promoure la pilota valenciana i la pràctica esportiva entre l’alumnat valencià. Aquesta edició ha superat tots els registres de participació respecte als anys anteriors, amb un total de 647 centres inscrits: 590 de Primària i 57 de Secundària.

Durant la primera quinzena del mes de desembre, els alumnes d’un total de 18 col·legis de les comarques de Castelló han gaudit de les sessions de Pilota a l’Escola: CEIP Castàlia, CEIP Lluís Revert, CEIP Illes Columbretes, Quatre Camins, CEIP Juan G. Ripollés, CEIP Sanchis Yago, CEIP Isabel Ferrer, Col·legi Mater Dei, CEIP Bisbe Climent, Col·legi Lope de Vega, CEIP Gregal, CEIP Bernat Artola, CEIP Fadrell, CEIP Maestro Carlos Selma, CEIP Herrero i CEIP Vicent Marçà, tots ells a Castelló de la Plana, a més del CEIP Nou Pedro Alcázar a Nules, i el CEIP La Moreria a les Coves de Vinromà.

En els últims anys, des de Conselleria, s’han dut a terme millores per a potenciar aquest programa, com la incorporació de participació d’instituts, la dotació de més recursos per al portal web i l’increment del pressupost, amb una inversió de 200.000 euros.